Naloge:
• skrb in odgovornost za pripravo in izdajo pripravljene hrane,
• samostojna priprava jedil v skladu z normativi in standardi v hotelu,
• skrb za dnevne aktivnosti v kuhinji,
• spremljanje kulinaričnih trendov v stroki,
• skrb za racionalno porabo živil,
• skrb za pravilno skladiščenje živil,
• skrb za čistočo in higieno v kuhinji,
• skrb za varstvo pri delu in uporabo zaščitnih sredstev,
• sodelovanje z drugimi službami in oddelki v hotelu,
• skrb in odgovornost za strokovnost dela v kuhinji,
• skrb za kvaliteto vseh jedi in nadzor nad kvaliteto priprave,
• poznavanje prodajnih artiklov,
• upoštevanje receptur za a la carte, penzionske obroke, posebne dogodke in bifeje.
Zahteve:
• 1 leto ustreznih delovnih izkušenj
• znanje slovenščine in angleščine
Prijava in kontakt: V kolikor menite, da ste za nas pravi »fit«, vas vabimo, da nam pošljete vaš življenjepis in motivacijsko pismo na e-mail: [email protected]
Rok za prijavo: takoj